• The Party 2020
    Competition Platform
  • Powered By
    LANERGY

# League of Legends

Wanneer? Fri 03 Apr 19:00
Toernooiformaat? Team vs Team
Waar? Online
  Voordat je in kunt schrijven moet je inloggen!

League of Legends is de meest gespeelde game wereldwijd en is dus ook de meest gespeelde MOBA. Teams van 5 spelers strijden tegen elkaar om als eerste de basis van het andere team te vernietigen. Iedere speler speelt met een andere champion, elke champion heeft andere vaardigheden en kan een aantal rollen voor hun team vervullen. Door samen te werken en de tegenstander individueel en/of als team te slim af te zijn probeer je een zo groot mogelijk deel van de map onder je controle te krijgen en een voorsprong op te bouwen totdat je tegenstander je niet meer tegen kan houden.


Stream: GamersHub


Prijzenpot:

  • 5x FOM 22.1ticket, 5x The Reality XXI tickets
https://discordapp.com/invite/RtJqhyx

League of Legends Competitieregels

Ons Algemene Reglement voor Competities is van toepassing op al onze competities.

1.1 Bevestiging

Je kunt vanaf 2 uur voor het begin van het toernooi via discord je inschrijving bevestigen bij de admin van het toernooi. Doe je dit niet dan kun je niet meedoen aan het toernooi.

1.2 Stoelnummers

Normaalgesproken spelen wij onze toernooien offline. Aangezien dit toernooi nu online gespeeld zal worden zijn stoelnummers niet meer relevant.

1.3 Discord info

Communicatie tussen admins en spelers loopt voornamelijk via Discord. Zorg ervoor dat minstens 1 persoon van je team aanwezig is in het juiste kanaal.

1.4 Champion Picks

Tijdens de competitie is het alleen toegestaan om Champions te kiezen die meer dan 2 weken voor de competitie uit zijn gekomen.

1.5 Tournament structure

Teams 5v5 via de Tournament Draft Mode. Het toernooi bestaat uit voorrondes (groepen om de seed en kwalificaties te bepalen) en het Main Toernooi (Double Elimination). Group stage en bracket stage zijn best of 1, halve finales en finale zijn best of 3.

1.6 Starttijd

Matches moeten uiterlijk op de aangegeven tijd starten. Matches die niet uitgezonden worden mogen eerder gestart worden als beide teams het hiermee eens zijn.

1.7 No Show

Als een team niet aanwezig is in de lobby op het moment dat de game moet starten moet een admin hiervan op de hoogte gebracht worden. Een gratieperiode zal gestart worden als dit team nog niet gereed is om te spelen op starttijd. Als de timer van deze gratieperiode verloopt kan dit resulteren in een forfeit of andere sancties.

1.8 Recording

Het is de verantwoordelijkheid van ieder team om hun matches op te nemen. In geval van een dispuut heeft het claimende team bewijslast tegenover de competitie admin.

1.9 Pauze

In het geval van een technisch probleem/storing moet de game gepauzeerd worden tijdens de eerstvolgende freeze time. Als de totale gepauzeerde tijd de 10 minuten overschrijdt dient een admin op de hoogte te worden gebracht. Na voltooiing van een match waarin gepauzeerd is dienen beide teams ingelogd te blijven voor 10 minuten na afloop van de match. De competitie admin dient geïnformeerd te worden over de reden van pauzering. Het is de verantwoordelijkheid van de competitie admin het aangeleverde bewijs te onderzoeken en de geldigheid van het match resultaat. Indien het pauzeren onterecht is uitgevoerd dient de admin te bepalen of er een rematch plaatsvindt of dat het overtredende team gediskwalificeerd wordt.

Ingeschreven teams: 7

Confirmed: 0/7 (0%)
Team Inschrijfnummer Bevestigd
7AM 2 Aanwezigheid niet bevestigd
Bagels 3 Aanwezigheid niet bevestigd
Burger esports 4 Aanwezigheid niet bevestigd
Gaming Alliance | League of Legends 1 Aanwezigheid niet bevestigd
Team Arcade Warrior 7 Aanwezigheid niet bevestigd
Tribute-NL 6 Aanwezigheid niet bevestigd
Vanguard eSports Vidar 5 Aanwezigheid niet bevestigd

Reacties (0)

    Je moet inloggen om te kunnen reageren..