• The Party 2020
    Competition Platform
  • Powered By
    LANERGY

# Rocket League

Wanneer? Sat 04 Apr 13:30
Toernooiformaat? Team vs Team
Waar? Online
  Voordat je in kunt schrijven moet je inloggen!

Voetballen met auto's, dat is eigenlijk de kortste samenvatting die we kunnen geven aan Rocket League. Oftewel, eindelijk een voetbalgame die wél leuk is voor mensen die niets met voetbal hebben. In teams ga je aan de slag om de bal het doel van de tegenstander in te krijgen, net zoals met normaal voetbal. Maar je auto kan net een tikje sneller met wat boostpower en met een goeie sprong weet je net wat sneller te scoren. Verdedigen of aanvallen, het is aan jullie.


Stream: GamersHub


Prijzenpot:

  • 1st. TBA
  • 2nd. TBA
  • 3rd. TBA
https://discordapp.com/invite/RtJqhyx

Duh-Events Rocket League Competitie Regels

Ons Algemene Reglement voor Competities is van toepassing op al onze competities.
 

1.1 Bevestiging

Online geregistreerde teams dienen hun inschrijving 30 minuten voor aanvang van de competitie te bevestigen bij de competitie administratie.

1.2 Contactpersoon Discord

De team aanvoerder moet aanwezig zijn in de Discord van The Party. Zijn unieke Discord ID moet worden doorgegeven aan de desbetreffende Admin. De aanwezigheid van andere teamgenoten kan handig zijn, maar dat naar eigen inzicht.

1.3 Discord info

Communicatie tussen admins en spelers loopt via Discord. Zorg ervoor dat minstens 1 persoon van je team aanwezig is in het juiste kanaal. Let er op dat de aangewezen contactpersoon zijn Discord ook leest en tussen games van "Do Not Disturb" afhaalt voor de bereikbaarheid.
 

1.4 Game Settings

Default Arena: DFH Stadium
Team Size: 3v3
Bot Difficulty: No Bots
Mutators: None
Match Time: 5 Minutes
Joinable By: Name/Password
Platform: Steam or PS4
Server: Europe

1.5 Controllers

Alle standaard controllers inclusief muis en keyboard zijn toegestaan. Macro functies (bijv. Turbo knoppen) zijn niet toegestaan.
 

1.6 Servers

Tijdens de competities wordt gebruik gemaakt van de Europese servers.
 

1.7 Doorgeven Scores

Tijdens de group stage dient het winnende team de score door te geven aan de competitie admin. Het verliezende team dient vervolgens de score te bevestigen. Beide teams zijn verplicht een screenshot te maken van het resultaat in het geval van een dispuut.
 

1.8 Gast accounts

Spelers mogen geen gast accounts gebruiken. Alle deelnemers dienen een uniek en geldig Steam of PlayStation® Network ID te hebben.
 

1.9 Observeerders

In-game observeerders zijn niet toegestaan met uitzondering van de competitie admins en personen aangewezen door admins.
 

1.10 Starttijd

Teams dienen 15 minuten voor aanvang van de match gereed te zijn om te spelen. Als een team niet 10 minuten na de starttijd aanwezig is in de lobby en gereed is om te spelen kan dit leiden tot sancties en mogelijk een forfeit van de match. De competitie admins bepalen welk team oranje of blauw zal zijn. Spelers mogen hun team’s kant in de lobby pas joinen zodra 3 spelers van elk team in de lobby zitten.
 

1.11 Disconnects

Tijdens de group stage, als een speler disconnect van de game dient de match doorgespeeld te worden met alle aanwezige spelers. De speler wiens verbinding verbroken is mag de game rejoinen. Als dit niet mogelijk is heeft de speler 3 minuten de tijd voor aanvang van de volgende game om te joinen. Lukt dit niet mag het team een geregistreerde vervanger inzetten voor de rest van de match, indien dit de eerste disconnect is voor het team tijdens de series. Tijdens het hoofdtoernooi mag de competitie admin in geval van een disconnect de game pauzeren. De speler wiens verbinding verbroken is heeft vervolgens 3 minuten om te rejoinen voordat de game voortgezet wordt. Is dit niet mogelijk wordt de game verder gespeeld met het oneven aantal spelers en mag er geen rejoin meer plaatsvinden. Verder zijn dezelfde regels van kracht als in de group stage.
 

Ingeschreven teams: 5

Confirmed: 0/5 (0%)
Team Inschrijfnummer Bevestigd
Excellion 1 Aanwezigheid niet bevestigd
Gaming Alliance Orange 2 Aanwezigheid niet bevestigd
Gaming Alliance Purple 4 Aanwezigheid niet bevestigd
Gaming Alliance Red 3 Aanwezigheid niet bevestigd
Nivalis 5 Aanwezigheid niet bevestigd

Reacties (0)

    Je moet inloggen om te kunnen reageren..